Koti      TUOTTEET      Viimasuoja/Maskisuoja/Maskipeitto/Maskipeite/Nokkapeitto

Viimasuojat ja maskipeitot kaikkiin autoihin 75€/2 osainen sarja asennettuna

Teemme autoihin mittojen mukaan maskisuojat työpaikkasi pihalla, kotipihallasi tai jossain muussa sovitussa paikassa. Tällä hetkellä pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaiten pk seudulla ja itään aina Joensuun seudulle asti. Varsinkin talvella on erittäin tärkeää polttoaineen kulutuksen ja moottorin kestoiän kannalta, että moottori saataisiin mahdollisimman nopeasti oikeaan käyntilämpötilaan. Mitä nopeammin kone saadaan lämpimäksi sitä vähemmän talvipakkaset nostaa polttoaineen kulutustasi ja rasittaa liikkuvia osia.

Viimasuojalla lämmöt ylös ja kulutus alas ja paljon muuta:

- Auto lämpenee normaaliin käyttölämpötilaan (80-95 astetta),ilman suojaa pyöritään 60-70 asteen tuntumassa mikä nostaa kulutusta ja lisää moottorin kulumista
- Auton moottori lämpenee nopeammin, mikä kasvattaa mukavuutta ja laskee polttoaineen kulutusta
- Auto ei hyydy tien poskeen pakkasen takia. Suurin osa talvella tapahtuvista hyytymisistä johtuu moottoritilan komponenttien jäätymisestä kuten polttoaineen suodatin, ahtopaineen säätösolenoidi tms osat.
- Lohkolämmittimesta ja webastosta saa enemmän hyötyä, kun konehuone on paremmin eristetty
- Auton ikkunat sulaa ja pysyy sulina nopeammin, mikä lisää turvallisuutta
- Maskisuoja pienentää myös auton ilmanvastuskerrointa merkittävästi ja sen asentaminen laskee polttoaineen kulutusta talvella helposti yli 5%
- Syyläri ei ruostu niin nopeasti kuin suolavesi ja noskalumi ei pääse suoraan kosketuksiin sen kanssa
- Tilanteesta riippuen myös välijäähdyttimen eteen kannattaa laittaa erikseen oma suoja.

Maskisuoja yksinkertaisin tapa alentaa autosi polttoaineen kulutusta noin 5%

 Maskisuoja laskee keskimäärin autosi polttoaineen kulutusta viisi prosenttia. Talvella keulaa voi olla enemmän tukossa ja säästöä tulee yli viisi prosenttia. Kesällä suojausta joudutaan vähentämään ja säästö pyörii viiden prosentin molemmin puolin. Koko keulan tukkivia maskisuojia voidaan käyttää huoletta nollakeleihin asti ja autosta ja kuljettajan käyttäytymisestä riippuen myös kesällä. Tässä kuitenkin olisi hyvä olla erillinen veden lämpötilamittari, jolla lämpötilaa voidaan seurata aktiivisesti ja laittaa sille jotkin hälytysrajat. Lisätietoja saa maskisuojan oston yhteydessa tästä ja muista polttoaineen kulutusta alentavista muutoksista autoasi koskien.

Tunekon viimasuoja peittää koko puskurin aukon

Tunekon maskisuoja peittää koko auton keulan, eikä reunoille jää ruman näköisiä reunoja. Tunekon Viimasuojan materiaali on mustaa ABS-muovia ja kiinnitys tapahtuu muutamalla nippusiteelle. Laadukkaissa suojissamme on myös lämpötila-anturille tehty oma ilmanotto, että moottorinohjaus toimii suunnitellulla tavalla. Asennuksen helppouden voi katsoa tästä asennusvideosta.
 
Suosittelen suojaa kaikille, koska se lisää turvallisuutta ja alentaa polttoaineen kulutusta.
 
 
Kuvan suoja Caddy 2012 mallista.   Hintaa suojalla kuin suojalla on 50€ sis. asennus tai postitus 

HOX! Jos autossasi on ulkoilman lämpöanturi puskurin edessa tulee sille olla maskisuojassa aukko. Ilman aukkoa automaatti-ilmastointi ja moottorinohjaus saa väärää tietoa ulkolämpötilasta mikä aiheuttaa ongelmia.

 

Kuvassa Ford Cmax vm 2008 viimasuoja.

Kaikista jo valmiista viimasuojista on kuvat kuva galleriassa

Maskisuoja voi pelastaa jopa konerikolta

 
© 2010-2013 Tuneko Oy kaikki oikeudet pidätetään. Parkkosenmäentie 6 82590 Närsäkkälä. Puh. 040 480 4249